Guestbook

  • 12-07-2017 - Ik heb al verschillende keren bij jullie besteld en elke...  read more
  • 03-05-2017 - Geweldige saaltjes, hoooopelijk binnenkort wat ombre sjaaltjes erbij! read more
  • 18-01-2017 - Vandaag mijn sjalen binnengehad! Wat een geweldige service en super...  read more
New message

Verzending, levertijd & retournering

Verzending

Veiled Beauty`s verzendkosten zijn binnen Nederland 5,95 voor alle bestellingen en worden standaard met track and trace en handtekening verzonden. Voor het buitenland gelden andere verzendkosten. Orders worden verzonden met PostNL. De sjaals worden in een brievenbusenvelop of -doos verstuurd (afhankelijk van het aantal artikelen). 

Wij streven alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen te leveren. Bestellingen die voor 15:00 uur worden geplaatst en waarvan de betaling zichtbaar is (het kan bij een overboeking  3 tot 5 dagen duren voordat deze zichtbaar is), worden normaliter de volgende werkdag afgeleverd. 

Het kan gebeuren dat PostNL met wat vertraging de orders aflevert. Helaas hebben wij hierover geen controle. Mocht u na 5 dagen uw bestelling nog niet te hebben ontvangen, laat u ons z.s.m. weten, dan zorgen wij voor een oplossing.

Indien de klant een foutief adres heeft opgegeven en het pakket terug komt, dient er opnieuw verzendkosten te worden betaald. 

 

Retournering

Producten kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen, mits de producten in originele staat terug gevouwen wordt in de originele verpakking. De producten mogen niet gedragen of beschadigd zijn. Verzendkosten voor retournering zijn voor rekening van de klant. Neem bij retournering altijd contact op via info@veiledbeauty.nl 

 

Bedrijfsgegevens

Veiled Beauty

Kvk: 54780349